CIS

Read the company's statement text

Information

Client: Copenhagen International School

Delivery: November, 2021

Copenhagen International School is a non-profit privat school in Nordhavn and is one of the original founders of the International Baccalaureate curriculum. The school is on of the most modern schools in Copenhagen with one of the most wide-ranging program and curriculums, why the school chose to present itself via a presentation video made by our team. Because the school is an international school the movie is only made with English speak and subtitles. 

You can learn more about Copenhagen International School by clicking here

Ida Storm Jansen - Head of Community Relations - Copenhagen International School

“Tusind tak for et helt igennem forrygende samarbejde! På trods af Corona, der satte en gevaldig kæp i hjulet både på sponsor-rekvireringen og selve filmen, har I haft 100% styr på det og været virkeligt gode til at kommunikere omkring det. Det har bare været så fedt. – For ikke at nævne jeres kreative input, selve filmoptagelserne og hele samskabelsen, både før, under og efter projektet. Hvor har det dog været nemt! Og så er resultatet jo bare blevet superflot. Så det er skønt. Stor ros og taknemmelighed herfra.

Det er desværre lidt af en sjældenhed, at folk, der er kreative, også er pivgode til at arbejde max struktureret og overholde alle tidsfrister. Det var bare SÅ fedt”

– Ida Storm Jansen, Head of Community Relations.

Copyright Risskov Mediehus ApS
CVR 38898329
Samuel Morses Vej 3 - 8200 Aarhus N
kontakt(at)risskovmediehus.dk - tlf. 73 70 93 60