Illustration af donation til kræftens bekæmpelse - Risskov Mediehus

af Daniel Bihl
d. 10. feb. 2020

Illustration: Risskov Mediehus

Risskov Mediehus nyt

Risskov Mediehus donerer medieplads til Kræftens Bekæmpelse for DKK 150.000,-

I starten af 2020 indgik Risskov Mediehus ApS aftale med Kræftens Bekæmpelse om medieplads på samtlige apoteker med Risskov Mediehus’ infoskærme.

Kræftens Bekæmpelse vil bruge mediepladsen til at udbrede kendskabet til cancer.dk som borgere kan tilgå for at søge svar og rådgivning om kræft og sygdomsforløbet. Aftalen strækker sig i første omgang over ét år og har til hensigt at gøre borgerne opmærksom på kendetegnene ved kræft, hvad man kan gøre for at forebygge kræft, samt rådgivning og hjælp, til de familier som har sygdommen tæt på livet.

 

”Først og fremmest kan jeg kun udtrykke stor glæde for samarbejdet. Hvis blot én borgere tænker sig en ekstra gang om inden de fejlagtigt aflyser et modermærketjek og det senere viser sig at de har kræft eller et forstadie hertil, så er de 150.000,- i mistet annonceindtægt givet godt ud. Derfor tog vi i virksomheden en beslutning om at gøre noget aktivt for at hjælpe. Vi glæder os til at se effekten” siger Daniel Bihl, partner i Risskov Mediehus ApS. 

Copyright Risskov Mediehus ApS
CVR 38898329
Samuel Morses Vej 3 - 8200 Aarhus N
kontakt(at)risskovmediehus.dk - tlf. 73 70 93 60