Kragerup Gods

Information

Kunde: Kragerup Gods

Levering: Oktober, 2021

Hos Risskov Mediehus har vi haft glæden af at producere en præsentationsfilm for Kragerup Gods. Den flotte reklamefilm har til formål at fremvise det smukke gods og dets mange muligheder, på en ny og anerledes vis. Filmen er lavet anderledes end mange af vores andre produktioner, eftersom det er indehaver Regitze Dinesen der selv præsenterer godset for beskueren. Dette giver filmen et meget personligt og varmt udtryk, hvilket egner sig godt til et traditionsrigt sted, som Kragerup Gods. 

Risskov Mediehus fandt finansiering til produktionen via product placement blandt godsets mange leverandører og samarbejdspartnere. Holdet hos Risskov Mediehus ønsker Kragerup Gods alt det bedste fremover!

Du kan læse mere om Kragerup Gods her

Regitze Dinesen - Godsejer Kragerup Gods

“Risskov Mediehus har produceret en fantastisk film af hele Kragerup Gods. Vi tilbyder mange forskellige oplevelser og mit ønske har længe været at få alt dette samlet i én video, hvilket Risskov Mediehus virkelig har formået. Filmen giver et godt indtryk at vores fantastiske atmosfære på Kragerup Gods og er samtidig holdt i en god personlig tone.

– Regitze Dinesen, Godsejer & Marketingschef.

Copyright Risskov Mediehus ApS
CVR 38898329
Samuel Morses Vej 3 - 8200 Aarhus N
kontakt(at)risskovmediehus.dk - tlf. 73 70 93 60