Privatlivspolitik illustration

Behandling af personoplysninger - opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med din kontakt med Risskov Mediehus ApS har du indtastet/formidlet en række personoplysninger, herunder særligt:

• Dit navn
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Dine betalingsoplysninger/faktureringsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din ordre, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen/kontrakten, samt i en efterfølgende periode på 84 måneder, så du lettere kan handle ved os en anden gang og vi kan følge op på leveringen af ordren – samtidig gemmes personoplysninger for at kunne overholde bogføringsloven. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Behandling af personoplysninger - samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen “Ved at indsende ovenstående data, giver jeg hermed mit samtykke til, at Risskov Mediehus må behandle mine data.”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om din forespørgsel hos os, indtil det ikke 1ængere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksomme på, at du ikke 1ængere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@risskovmediehus.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. 


Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. 


Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og fakturering. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Risskov Mediehus ApS
CVR-nr. 38898329
Samuel Morses Vej 3
8200 Risskov
Tlf.: +45 7370 9360
E-mail: kontakt@risskovmediehus.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 84 måneder efter, at vi har færdigbehandlet din ordre. 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. 

Hvis du ønsker at klage over Risskov Mediehus ApS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk. 

Cookies på Risskov Mediehus

Læs mere om hvilke og hvordan vi anvender vores cookies her (kommer snart).

Copyright Risskov Mediehus ApS
CVR 38898329
Samuel Morses Vej 3 - 8200 Aarhus N
kontakt(at)risskovmediehus.dk - tlf. 73 70 93 60